Omdöme från mina kunder

Lite omdöme som jag fått av mina kunder

Jag har jobbat med professionella fotografer under 20 år hittills i mitt dagliga arbete som chefredaktör. Det har passerat många duktiga fotografer under årens lopp; man har blivit lite kräsen. När jag först kom i kontakt med Stefan så trodde jag ärligt talat att det var ett lyckoskott – att han direkt förstod vad jag menade, levererade de bilder jag ville ha och så snabbt så till och med jag – som ofta är hialös, reagerade på snabbheten.
Men det visade sig med tiden att det ingalunda var ett undantag, snarare en regel: snabbt, effektivt, enkelt och fruktansvärt bra! Väldigt professionellt! Sen har jag dessutom detaljstuderat hans arbete på plats, genom att själv blivit fotograferad . och där stärks min övertygelse ännu mer. Han kommer väl förbered, är ödmjuk inför uppgiften, men styr med säker hand alla inblandade genom processen och lyckas plocka ut det bästa möjliga ur situationen; allt för att få så bra resultat som möjligt. Jag rekommenderar verkligen Stefan som fotograf. Men inte för ofta, för han skall kunna när jag behöver honom. ;-)

Tomas Tillberg, Chefredaktör för KristianstadsJournalen och Magasin Kristianstad

"Stefan kan konsten att fånga livets alla element på ett fotografi, såsom själen, personligheten, energin, närvaron och värmen. Detta resulterar alltid i en slutprodukt av högsta kvalité. Han är tidseffektiv, har alltid kundens önskemål och vision i fokus, samtidigt som han är en idéspruta som kommer med kreativa förslag för slutresultatets bästa."
Sammy Kela - Gitarrist och låtskrivare

"Stefan utförde sitt arbete väldigt professionellt och han var mycket skämtsam med oss vilket gjorde att våra leende var äkta på bilderna. Han var snabb med att levereras de redigerade fotografierna och vi är mycket nöjda med resultatet."
Eva-Katrine Persson - AceIQ


"Vi är mycket nöjda med bilderna och kommer definitivt att använda oss av dina tjänster vid kommande fotograferingar."
Familjen Sjöberg


"Med Stefan Johansson får man alltid bilder till stor belåtenhet. Stefans positiva inställning, ständiga nytänkande och snabba leverans är anledningen till att jag anställt honom vid flertalet tillfällen."
Henrik Sanderholm, manager för bland annat Fourever och Unfaithful


"Duktig fotograf som är lyhörd för kundens önskemål. Snabba leveranser, hög kvalitet och alltid ett trevligt bemötande."
Christian Andersson - Bravissimo Kommunikation


"Vi blev jättenöjda med bilderna som togs och kände oss väldigt lugna och säkra framför kameran. Jag anser att det ska kännas lättsamt att ta foton, för då blir det som bäst. MEN för att det ska bli så, behöver fotografen vara den som lugnar ner nerverna och ser till att man trivs. Det gjorde verkligen Stefan Johansson. Så alla ni band därute som vill bli fotograferade för er kommande skiva, någon spelningen i närheten eller av annat ändamål kan jag varmt rekommendera Stefan!"
Mia Moilanen - Sångerska


"Som bildleverantör är Stefan Johansson 100 % pålitlig och proffesionell. Om det skulle uppstå några problem löser han det omgående och självständigt. Mina erfarenheter av att jobba med Stefan är mycket goda, stabila samt noggranna och jag rekommenderar honom gärna."
My Ericsson - Kristianstadsbladet

"Ett proffsigt utfört uppdrag, precis som vi önskade.
Snygga bilder, snabb leverans och ett plus för att vi fick känna oss bekväma under fotograferingen.
Tack för ett bra jobb!"

Jessica Stenfeldt - Hydraulik och sopservice i Malmö AB


”Vi har anlitat Stefan både i arbetsrelaterade sammanhang, i produktions- och kontorsmiljö, och i festsammanhang. Stefan levererar bilder med mycket god kvalitet och alltid utan dröjsmål. Han har mycket god känsla för när och hur man bör fotografera och bilderna vi fått har varit varierande på ett positivt sätt.”
Eva Danielsson - TetraPak

"Stefan har ett mycket proffsigt och trevligt bemötande. Under fotograferingen hade han många intressanta och bra idéer och vi skrattade gott. Jag kan verkligen rekommendera Stefan som fotograf.
Jag återkommer absolut om jag skulle behöva en fotograf framöver."
Emmalisa Norrhamn - Artist

© Alla bilder på sidan tillhör PhotoByStefan och får ej användas utan skriftligt tillstånd.